
כל מי שעובד עם גימייל יודע שאימיילים יכולים להצטבר, לשקול הרבה, להפוך ללכלוך מעיק על העין וסתם לצופף לנו את התיבה של הגימייל. מצד שני, גימייל הוא אחד הכלים השימושיים ביותר שגוגל הוציאו (ויש הרבה כאלה).
ממש לאחרונה…
ממש לאחרונה התבקשנו לבנות אתר אינטרנט עבור לקוח מסוים והתהליך כלל (הלקוח הזמין שירותי הצילו) ארגון מחדש של המידע, ניקוי מערכות והתחלה מחדש בדרך לקמפיין מיתוגי ברשת האינטרנט. זה גם מאוד שימושי אם הנפח של חשבון הגימייל שלכם מוצה עד תום.
אז… חשבנו, איך אנחנו יכולים לנקות את הגימייל שלו?
אחר הכל יתכן וישנם המון מסמכים משפטיים / כלכליים, חשבוניות ושאר ניירת בגימייל של אותו בית עסק אשר ידרש להציג במקרה בו יתבקש לעשות זאת בבית משפט (לדוגמה) או מצרכים אחרים ולכן היינו צריכים למצוא דרך לשמור על האימיילים הישנים (ואני מדבר על אימיילים משנת 2011 ובו בזמן לנקות את האינבוקס ושאר התיקיות העמוסות של אותו לקוח.
נעים להכיר Gmail Backup

כמה הגדרות וסיימתם
- הכניסו את כתובת האימייל הרצויה
- הכניסו את הסיסמה שלכם
- בחרו תיקייה אליה תרצו לשמור את האימיילים (במחשב שלכם)
- בחרו את טווח התאריכים הרצוי (גאוני!)
- רוצו על זה וסיימתם.
* אני ממליץ לכווץ את התיקייה של האימיילים שגיביתם (על המחשב שלכם) כדי לחסוך במקום. מכיוון שמדובר על קבצי טקסט, החסכון יהיה משמעותי.
תוכלו גם לשחזר בעתיד
אם כמוני, גיביתם את האימיילים ואז מחקתם אותם מחשבון הגימייל שלכם – התוכנה מגיעה עם אפשרות מובנית לשחזר בעתיד (אם תרצו) אם האימיילים שגיביתם ובקלות.
סיימנו – אמרנו שזה טיפ קטן נכון?
אני מקווה שאהבתם את המיני-מדריכון הזה וכי עזרתי לחלק מכם לנקות את חשבון הגימייל שלכם. מדובר על תוכנה מעולה שעושה את החיים לפשוטים בצורה ניכרת – נודה לכם אם תפרגנו עם לייק, נפגש במדריך הבא.
בברכה, שגיב SEO.
תגובה אחת